Grote zaal

Beschikbaar vanaf medio lente 2019

Artist Impression Grote zaal ná de verbouwing, gemaakt door Mijntje van de Sande
NB: podium wordt flexibel (makkelijke op en af te bouwen).

De Grote Zaal is een forse ruimte van bijna ca. 95 m2 (11,90 x 8,50) en ca. 4 meter hoog. Aan de zaal zijn twee kleine ruimtes verbonden die gebruikt kunnen worden voor opslag en als kleedruimte.
De zaal is verbonden aan de ruime foyer met een koffie/thee bar en een aantal tafels met stoelen voor de eerste ontvangst van uw publiek of tijdens de pauze.

De zaal is bedoeld voor kleinschalige optredens, filmavonden, voor bijeenkomsten en als oefenruimte. Er kan een flexibel klein podium worden gemaakt met losse podiumdelen dat dan afhankelijk van het soort activiteiten in elke hoek van de zaal, of zelfs in het midden van de zaal kan worden opgebouwd.

De zaal wordt uitgerust met ca. 50 tot 60 geschakelde stoelen, die desgewenst weggehaald kunnen worden zodat er één grote ruimte ontstaat om bijvoorbeeld op te dansen. Ook komen er een beamer, scherm en een geluid- en lichtinstallatie.

Het huidige rolluik wordt vervangen door een grote glazen wand die verduisterd kan worden.

Vergoeding zaalgebruik
De vergoeding voor het zaalgebruik is 40-80 Euro excl. btw per dagdeel. Dit is inclusief het gebruik van de foyer. Vaste huurders betalen 40 euro per dagdeel. Interesse? Mail naar zaalgebruik@cultuurhoek.nl