Vrijwilligers

Wij zoeken cultuurvrijwilligers

 We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen bij de organisatie van ons cultuurcentrum. Denk aan leuke culturele activiteiten verzinnen en uitvoeren, koffie zetten, kaartjes verkopen, techniek bedienen in de theaterzaal etc. Als je hierin geïnteresseerd bent: stuur dan een mailtje naar info@cultuurhoek.nl.
 

Klusvrijwilligers

Wij zoeken voor de komende periode (winter/lente 2019) klusvrijwilligers die ons willen helpen om de verbouwing van de CultuurHoek af te maken. Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar info@cultuurhoek.nl en we nemen contact met je op.

Lees verder onder de foto’s. 

 

Klusdagen

We werken op: 
maandag van 9.00 tot 17.00
vrijdag van 9.00 tot 17.00

Type werk

Deskundige klussers coördineren het werk. Je hoeft dus geen professionele klusser te zijn, maar een beetje handig zijn is wel prettig natuurlijk. Je kunt zelf aangeven hoeveel tijd je erin kunt stoppen. Vanwege de planning is minimaal een halve dag per week wel noodzakelijk (behalve specialistische klussen).

Het type werk dat je zou kunnen doen:

  • Timmerwerk en isoleren.
  • Schilderwerk
  • Hand- en spandiensten
  • Glaszetten
  • Aanleg cv en sanitair
  • Electra aanleg
  • Tegelzetten

We houden tussen het werken door regelmatig pauze. Onze ‘keeties’ zorgen voor lekkers of soep. Eens per maand hebben we een gezamenlijke borrel op de tweede vrijdagmiddag van de maand.

Ben je een beetje handig? Heb je wat tijd? Meld je dan bij ons aan via info@cultuurhoek.nl. Dan bespreken we bij de koffie op de CultuurHoek wat je zou kunnen doen, wanneer etc.

 

Coördinatie kluswerkzaamheden

De coördinatie van het kluswerk wordt uitgevoerd door onze bouwcommissie: Roel Berg, Jan van der Bijl, Loes van Hooff en Peter Kattevilder (aannemer). Op alle klusdagen zijn er meerdere vrijwilligers aan het klussen. Je klust dus nooit alleen en nooit zonder begeleiding.