29-1: Start filmclub in januari 2020

Met een Italiaanse arthouse comedy uit 1961 gaat op woensdag 29 januari filmclub Arthouse Cine ∆∆∆ van start in de CultuurHoek. Deze nieuwe filmclub vertoont daar elke laatste woensdag van de maand een bijzondere arthousefilm. Films vanaf het begin van de cinematografie tot ongeveer de jaren tachtig van de vorige eeuw, van regisseurs als Fellini, Bergman en Szabó.

Voor 2020 zijn tien films geselecteerd die allemaal gaan over het ‘huwelijk’ en vanuit verschillende invalshoeken op dit onderwerp inzoomen. Stuk voor stuk klassiekers die je gezien moet hebben!

Aanvang is 20.00 uur en de zaal gaat een half uur voor aanvang open. In de gezellige foyer is koffie/thee verkrijgbaar en na de film kan daar onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Een abonnement voor alle tien de films kost € 60,-. Dit abonnement is overdraagbaar. Het inschrijfformulier vind je op https://cultuurhoek.nl/arthousecine/

Losse kaartjes aan de zaal kosten € 7,50.

Stuur een e-mail naar arthousecine@cultuurhoek.nl als je het jaarprogramma en eenmaal per maand een aankondiging met informatie over de film wilt ontvangen.