Marjolein Braakman

Atelier 2.13

 

MARJOLEIN BRAAKMAN JOsSe Bags

Marjolein Braakman maakt jOsSe Bags, tassen en home accessoires van leer. De ontwerpen kenmerken zich door een natuurlijke uitstraling en praktisch design en 100% leer. Het is een uitdaging om de patronen te ontwerpen en mooi op de huiden over te brengen!

Flora heeft grote bloem- en bladmotieven en Geo is gebaseerd op herhalende geometrische patronen. Elke tas is uniek, en heeft een eigen patroon en leercombinatie. Ook maakt Marjolein custom bags voor iedereen met speciale wensen!

Sommige tassen in de collectie zijn met de hand genaaid. Zwaar waxdraad en een steek uit de zadelmakerij geven de tassen zo een speciale uitstraling en zijn robuust.

“Door het maken van jOsSe Bags heb ik de mogelijkheid om mezelf te uitten op nieuwe manieren. Ik heb verschillende beroepen gehad tot nu toe van fotostyliste tot winkelontwerp. Met jOsSe Bags komt het allemaal samen! Van je passie je beroep maken is heerlijk!”

Wil je komen kijken in mijn atelier kom dan naar de open atelier middagen. Elke laatste vrijdag van de maand of bel voor een afspraak!