Exposeren in de CultuurHoek

Ben je kunstenaar en wil je exposeren in Driebergen? Dan is onze expositiezaal geknipt voor jou. We werken volgens het DIY-principe (do it yourself), zodat de kosten laag blijven. Een lid van ons expositieteam wijst je graag de weg. De zaal kenmerkt zich door:

  • 55 m2 vloeroppervlak
  • een 20 meter strekkende muur van 4 m hoog
  • een glazen pui op het zuidoosten (mooi daglicht!)
  • goede belichting met verplaatsbare spots

In de naastgelegen pantry kun je hapjes en drankjes bereiden en/of klaarzetten. Medegebruik van de foyer met bar is tegen een kleine meerprijs mogelijk. Je kunt hier dan ook werk exposeren.

Hulp bij pr
In overleg biedt de CultuurHoek beperkte pr-ondersteuning: je expositie kan in onze nieuwsbrief (1200 lezers), op onze website en op Facebook worden aangekondigd. Ook wijzen we je graag de weg in de regionale media. Een flyer e.d. maak en verspreid je zelf.

Doe het zelf voor lage prijs
We huldigen het DIY-principe. Daardoor kan de prijs laag blijven.
Een weekend (vrijdag opbouw, zondagavond afbouw) kost €150, ex btw. Je bent dan in elk geval zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur open en dus aanwezig. Als je gebruik wilt maken van de foyer, betaal je €40 (ex btw) extra. De kunstwerken dien je zelf te verzekeren.

Contact
Heb je zin om – alleen of met anderen – te exposeren, stuur dan een mail naar exposeren@cultuurhoek.nl. Vermeld minimaal je van naam, adres, website- en e-mailadres, periode en duur van voorkeur.