Over ons

Op dit moment werken wij met zo’n 60 mensen aan de verbouwing en realisatie van de CultuurHoek: vrijwilligers, atelierhuurders met partners en bestuursleden. We hebben ons georganiseerd middels een stichting en een vereniging. 

Stichting Cultuurcentrum Driebergen

Het pand is eigendom van de Stichting Cultuurcentrum Driebergen. De stichting heeft voor de verbouwing een cultuurlening afgesloten bij de Triodosbank. Het bestuur van de Stichting bestaat uit Aart Schotte (voorzitter), Jacomine Stuitje (secretaris), Willem Stolwijk (penningmeester) en Peter van der Meij.

Vereniging de CultuurHoek

De Vereniging de CultuurHoek huurt het pand van de Stichting en gaat het cultuurcentrum exploiteren. Ook de verbouwing wordt voor een groot deel georganiseerd door de vereniging. De leden bestaan uit de huurders van de ateliers. Op dit moment hebben we 20 leden. Het bestuur bestaat uit een mix van atelierhuurders en externen.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit Peter van der Meij (voorzitter), Harry van der Helm (penningmeester), Elly Sloep (secretaris), Wanne Roetemeijer (communicatie, vrijwilligers) en Dagmar van Beurden (fondsen en evenementen). Wij zijn bereikbaar via info@cultuurhoek.nl of 06-19877697.

Klik hiernaast voor de pagina’s van de kunstenaars en creatieven die in de CultuurHoek komen.