Over ons

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de verbouwing en de realisatie van de CultuurHoek, samen met vrijwilligers, atelierhuurders, partners en bestuursleden. We hebben ons georganiseerd middels een stichting en een vereniging. 

Stichting Cultuurcentrum Driebergen

Het pand is eigendom van de Stichting Cultuurcentrum Driebergen. De stichting heeft voor de verbouwing een cultuurlening afgesloten bij de Triodosbank. Het bestuur van de Stichting bestaat uit Aart Schotte (voorzitter), Jacomine Stuitje (secretaris), Willem Stolwijk (penningmeester) en Peter van der Meij.

Vereniging de CultuurHoek

De Vereniging de CultuurHoek huurt het pand van de Stichting en exploiteert het cultuurcentrum. De verbouwing wordt voor een groot deel georganiseerd door de vereniging. De leden bestaan uit de huurders van de ateliers. Op dit moment hebben we 20 leden. Het bestuur bestaat uit een mix van atelierhuurders en externen.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit Peter van der Meij (voorzitter), Harry van der Helm (penningmeester), Marijke Hoenderdos (secretaris), Wanne Roetemeijer (communicatie, vrijwilligers) en Dagmar van Beurden (fondsen en evenementen). Wij zijn bereikbaar via info@cultuurhoek.nl of 06-19877697.

Klik hiernaast voor de pagina’s van de kunstenaars en creatieven die in de CultuurHoek komen.