Kunst- en dienstenveiling 21 september: wie biedt mee?

De Lions Club Utrechtse Heuvelrug organiseert op vrijdagavond 21 september in samenwerking met Vereniging de CultuurHoek een feestelijke kunst- en dienstenveiling  in Congrescentrum Antropia in Driebergen. Er zijn dan schitterende kunstwerken, events en diensten te koop en er is live muziek en een loterij. Kortom: een gezellige avond! De opbrengst is bestemd voor de inrichting van de grote zaal/theaterzaal van de CultuurHoek.

Het kunst- en dienstenaanbod

Meebieden op een zeefdruk van Corneille? Een meet & greet met Caro Emerald of een unieke Anton Heyboer? Of bied je liever op een schilderles van Willem Stolwijk of twee sessies management coaching? Je kunt zelfs een bod doen op een meubelmaker die een kapot meubelstuk voor je repareert! Bieden kan al vanaf 50 euro, veilingmeester Jeroen Paul Nijmeijer hamert de kavels luid en duidelijk af.

Klik hier voor de catalogus met de 50 veilingstukken op deze kunst- en dienstenveiling! (Let op: als je de catalogus open hebt, kun je met het pijltje rechts doorklikken)

Saxefoonkwartet Riff Raff zorgt voor een swingende avond

Kijkmiddag

De kunstkavels zijn vooraf te bekijken in de CultuurHoek, op vrijdagmiddag 21 september tussen 12.00 en 15.00 uur op de CultuurHoek, Engweg 14

Tijd en locatie

De avond begint om 19.45. Locatie is Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen. 

Aanmelden

Meld je hier aan. We voegen je graag toe aan onze gastenlijst en zetten een welkomstdrankje voor je klaar.

‘Dwarsdijk in Cothen’ van kunstenaar John Reijnders is één van de te veilen kavels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *