Foyer

Beschikbaar gekomen in de zomer van 2019.  

Artist Impression foyer ná renovatie, gemaakt door Mijntje van de Sande

De foyer is het gezellige hart van de CultuurHoek. Het is een royale ruimte van ca 90 m2 (6 meter breed tot 15 meter lang). Bijzonder aan deze ruimte zijn de authentieke stalraampjes aan de achterkant van het gebouw.

De foyer biedt direct toegang tot de theaterzaal, de ateliers en de toiletten en via de hal is er direct toegang tot de expositiezaal.

Er is een eenvoudige keuken, een leestafel en enkele zitjes. Een fijne plek voor de ontvangst van groepen mensen die een evenement bezoeken in de theaterzaal of expositiezaal.

Voor wie?
De ruimte is in de eerste plaats bedoeld voor culturele evenementen. Ook vaste zaalgebruikers die door de weeks (bijvoorbeeld op wekelijkse basis) van de ruimte gebruik willen maken zijn na overleg welkom.

Bezetting
Kijk op het overzicht van het zaalgebruik om te zien wanneer de zalen bezet zijn. 

Werkwijze
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en werken daarom met het DIY-principe, oftewel Do It Yourself. Dat bekent: zelf de zaal inrichten, eventueel koffie zetten, na afloop afwassen en de zaal weer netjes achterlaten voor de volgende gebruikers. 

Gebruik foyer
De foyer is te gebruiken voor kleinschalige evenementen, bijeenkomsten en workshops. De dagdeelprijs is 80 euro ex btw per dagdeel. Culturele gebruikers betalen 50 euro ex btw per dagdeel. Vaste huurders betalen 20 euro ex BTW per dagdeel. Gouden vrienden krijgen aanzienlijke korting, evenals (lokale) niet-commerciële organisaties. 
Let op: deze ruimte is niet af te sluiten. 

Ook is de foyer geschikt als extra expositieruimte, naast de royale expositiemogelijkheden in de kleine zaal.
Interesse: mail naar zaalgebruik@cultuurhoek.nl