Expositiezaal

De zaal is vanaf november 2018 in gebruik genomen. Door de week wordt er al volop gebruik van gemaakt, o.a. met kunstlezingen en schilderlessen. In het weekend zijn er regelmatig exposities en kleinschalige optredens. 

De expositieruimte is een ruimte van ca 55 m2. Dankzij de royale hoogte (ca 4m) en de hoge glazen pui is het een prachtige lichte ruimte voor exposities, voor workshops en als lesruimte. De aanliggende foyer kan mede gebruikt worden als extra expositieruimte en uiteraard ook als ontvangstruimte en voor het nuttigen van een hapje en een drankje.

Deze zaal geeft direct toegang tot een aparte ruimte: de royale pantry van ca 20 m2 waar koffie en thee gezet kan worden en eventueel tijdelijk spullen geplaatst kunnen worden.

Voor wie?
De zaal is in de eerste plaats bedoeld voor culturele evenementen. Ook vaste zaalgebruikers die door de weeks (bijvoorbeeld op wekelijkse basis) van de ruimte gebruik willen maken zijn na overleg welkom. 

Bezetting
Kijk op het overzicht van het zaalgebruik om te zien wanneer de zalen bezet zijn. 

Werkwijze
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en werken daarom met het DIY-principe, oftewel Do It Yourself. Dat bekent: zelf de zaal inrichten, eventueel koffie zetten, na afloop afwassen en de zaal weer netjes achterlaten voor de volgende gebruikers. 

Vergoeding zaalgebruik
Voor deze ruimte geldt een dagdeeltarief van 100 euro ex btw. Culturele gebruikers betalen 50 euro ex btw per dagdeel. Vaste huurders betalen 30 euro ex btw. (Gouden) vrienden krijgen flinke korting, net als (lokale) niet-commerciële organisaties. 
Vraag naar de mogelijkheden voor gebruik via zaalgebruik@cultuurhoek.nl 
Bekijk hier de Algemene Voorwaarden