Theaterzaal

Beschikbaar gekomen in januari 2020. De zaal wordt door de weeks nu al gebruikt door diverse groepen zoals een koor, volksdansen, pilates, theater e.d. Vooral in het weekend worden er culturele evenementen georganiseerd. 

Samen met talloze gedreven vrijwilligers creëren we een prachtige theaterzaal waar iedereen vanaf januari welkom is. Je kunt hier je eigen optredens en evenementen organiseren of aansluiten bij bijvoorbeeld ons Open Podium.

De zaal is bedoeld voor kleinschalige optredens, filmavonden, voor bijeenkomsten en als oefenruimte. Er kan een flexibel klein podium worden gemaakt met losse podiumdelen dat dan afhankelijk van het soort activiteiten in elke hoek van de zaal, of zelfs in het midden van de zaal kan worden opgebouwd.

De zaal is uitgerust met ca. 50 tot 60 geschakelde stoelen, die desgewenst weggehaald kunnen worden zodat er één grote ruimte ontstaat om bijvoorbeeld op te dansen. Ook is er een beamer, scherm en een geluid- en lichtinstallatie. Ook een piano is aanwezig. 

Er is een grote glazen pui die binnenkort verduisterd kan worden.

Voor wie?
De zaal is in de eerste plaats bedoeld voor culturele evenementen. Ook vaste zaalgebruikers die door de weeks (bijvoorbeeld op wekelijkse basis) van de ruimte gebruik willen maken zijn na overleg welkom. 

Bezetting
Kijk op het overzicht van het zaalgebruik om te zien wanneer de zalen bezet zijn. 

Werkwijze
Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en werken daarom met het DIY-principe, oftewel Do It Yourself. Dat bekent: zelf de zaal inrichten, eventueel koffie zetten, na afloop afwassen en de zaal weer netjes achterlaten voor de volgende gebruikers. 

Vergoeding zaalgebruik
De vergoeding voor het zaalgebruik is 160 euro excl. btw per dagdeel. Dit is inclusief het medegebruik van de foyer. Culturele gebruikers betalen 80 euro excl. btw per dagdeel. Vaste zaalgebruikers betalen 35 euro per dagdeel. (Gouden) vrienden kunnen flinke korting krijgen, net als (lokale) niet-commerciële organisaties. 
Interesse? Mail naar zaalgebruik@cultuurhoek.nl