Commissies

Kluscoördinatie

De kluscoördinatie is op dit moment in handen Loes van Hooff (architecte bij Ladac), samen met twee bestuursleden. 

Loes van Hooff nam het voorzitterschap van de bouwcommissie over van Aart van der Schalk

Cateringcommissie (Keeties)

De ‘Keeties’ zorgen op klusdagen voor de koffie en de thee en tussen de middag voor wat lekkers. Dankbaar werk, want klussen maakt dorstig en hongerig! 

De Keeties zorgen voor koffie, thee, soep of lekkers

Interieurcommissie

Sfeer is erg belangrijk. De interieurcommissie maakt daarom een plan voor de inrichting van de CultuurHoek. In het plan staat behoud en ontwikkeling centraal. Behoud van historische details waar mogelijk, maar tegelijkertijd zorgen voor een moderne industriële uitstraling die bij het gebouw past. 

De Interieurcommissie ontwerpt de inrichting

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie verzorgt de interne en externe communicatie van de CultuurHoek: persberichten maken, nieuwsbrieven schrijven, deze website onderhouden, facebook en twitter etc. 

Om de week een artikel in de Stichtse Courant, i.s.m. Annet Werkhoven.

Evenementencommissie

Deze commissie organiseert de evenementen die georganiseerd worden ten behoeve van de realisatie van de CultuurHoek. Zo werd er in september 2018 een kunst- en dienstenveiling georganiseerd door de Lions (met hulp van de evenementencommissie), waarbij de opbrengst voor de inrichting van de CultuurHoek is. 

Fondsencommissie

Voor de inrichting en techniek van de culturele publiekszalen is veel geld nodig. Hier zorgt de fondsencommissie voor. Zij schrijven de fondsen aan en onderhouden de contacten. 

Dankzij de fondsencommissie ontving de CultuurHoek deze cheque van de Rabobank t.w.v. € 12.500

Plaatsingscommissie

Kunstenaars of ambachtslieden die een atelier in de CultuurHoek ambiëren, hebben eerst een gesprek met de Plaatsingscommissie. Deze bekijkt of je goed in de CultuurHoek past, waarbij een aantal criteria leidend zijn.