26-2: Arthouse cine

ArthouseCine

Filmclub Arthouse Cine ∆∆∆ heeft bij de eerste vertoning in de grote theaterzaal van de CultuurHoek meer dan 40 bezoekers mogen verwelkomen. 

De zaal was precies op tijd klaar en alle ingrediënten voor een geslaagde avond waren aanwezig : groot projectiescherm, goede geluidsapparatuur, comfortabele stoelen, geweldige film en veel publiek. De reacties waren enthousiast, het enige minpunt was dat op de achterste twee rijen de ondertitels niet goed leesbaar waren. Dit euvel is nu ondervangen. Het beeld wordt hoger geprojecteerd en ook worden de ondertitels hoger in het beeld gemonteerd, waardoor de volgende voorstelling voor iedereen goed te volgen zal zijn. 

De volgende film wordt vertoond op woensdag 26 februari. In deze film uit 1952 laat een bekende Zweedse regisseur zijn licht schijnen op het jaarthema van Arthouse Cine ∆∆∆: het huwelijk. In een villa in Stockholm wachten vier vrouwen op hun vier echtgenoten. De mannen zijn te laat en de vrouwen beginnen te vertellen over hun geheimen. Ze spreken over hun liefdes en over hun huwelijksleven.

Meer weten over de film en het jaarprogramma? Stuur een email naar arthousecine@cultuurhoek.nl en ontvang eenmaal per maand informatie over de eerstvolgende film en het jaarprogramma.

2 Replies to “26-2: Arthouse cine”

 1. Beste, Wat een geheimzinnigheid rond die “Zwedse regisseur”.

  1. Beste Adriaan,
   Dit heeft te maken met de vertoningslicentie. Met een standaardlicentie mogen wij films niet aankondigen met vermelding van titel, regisseur, enzovoort op openbaar toegankelijke plaatsen zoals de website van de Cultuurhoek. Belangstellenden nodigen wij daarom uit om een email te sturen naar arthousecine@cultuurhoek.nl zodat wij hen persoonlijk informatie over de eerstvolgende film en het jaarprogramma kunnen toesturen.
   Met vriendelijke groet,
   Arthouse Cine

Comments are closed.