12-3: Kleur en samenzang

Onder het motto ‘Beweeg je Hart in Meditatieve Stilte’ kun je donderdagochtend 12 maart een bijzondere ervaring opdoen onder begeleiding van Hendrikje van Leest en Jeanette Mennes. Je stroomt vanuit beweging naar kleur, klank en woord en gebaar. 

Eerst ga je eenvoudig met Hendrikje bewegen vanuit improvisatiedans. In de laatste beweging val je stil in een meditatieve ruimte. Daar sta je stil bij wat jou van binnen echt ter harte gaat. 

Naar Kleur 
Dan begeleidt Jeanette je om dat gevoel intuïtief, vanuit die meditatieve rust in Kleur en Beweging op mooi papier met oliepastelkrijt over te brengen. Je bekent kleur, aan jezelf. Je deelt je ervaring, je verlangen in de groep als je dat wilt. 

Naar Klank 
Dan maken we de rustige overgang om je verlangen, om te zetten in pure klank met Stembevrijding. Alleen en met elkaar. Je wordt gehoord. 

Naar Woord en Gebaar 
Dan sluit Hendrikje af met een oefening waarin we richting geven aan ons hart in zin, woord, zinnen in een woordenwolk. Ons Hart zingt en straalt. Opgeladen en stralend gaan we weer naar huis. 

Wanneer: donderdagochtend 12 maart 
Tijd: 9.30 tot 12.00 uur
Entree: €35,00 inclusief koffie/thee
Meer informatie en aanmelden: De Spelerij