6-12: Start naaicafé

Herken jij jezelf in een van onderstaande punten? Dan ben je van harte welkom in het Naaicafé van Dagmar van Beurden in de CultuurHoek.  

  • Je waagt je niet aan patronen met zakken, kragen of andere ingewikkelde dingen. 
  • Je bent enthousiast aan een naaiproject begonnen en nu ligt die leuke broek of rok al een jaar onafgemaakt in een hoek.  
  • Je hebt zin om zelf iets te naaien, maar hebt geen of je dat kan.  

Vanaf 1 december 2019 opent Dagmars studio Mooi Vandaag elke vrijdag de deuren voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het maken van een kledingstuk. Je kunt binnenlopen tussen 11:00 en 15.30 uur.

In het Naaicafé kun je naaibegeleiding krijgen, advies inwinnen over projecten en – tegen vergoeding – werken op de coverlock en lockmachines. Je kan natuurlijk ook je eigen naaimachine meebrengen.  

Dit alles onder het genot van een kopje thee of koffie, koekjes en de gezelligheid van andere mensen die ook iets aan het maken zijn. Schaf bij Dagmar een strippenkaart aan van 3 x 20 minuten (€ 25) of 6 x 20 minuten (€ 50) en kom gewoon wanneer het jou uitkomt!  

Natuurlijk kun je ook een complete naaicursus volgen. Er zijn drie groepen voor volwassenen op de dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagochtend. En drie tienergroepen (vanaf 9 jaar) op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. 

Wil je meer weten? Kom langs op Engweg 14 in Driebergen, mail naar mooivandaag@gmail.com of bel 06 448 46 886.